close icon
Welkom bij Copykrea

We hebben ontdekt dat u van een andere locatie bladert naar degene die overeenkomt met deze website. We hebben geen website voor het land waar u ons van bezoekt, maar we hebben een wereldwijde website. Bevestig welke site u wilt bezoeken.


A3 Printen

A3-kopieën tegen de beste prijs

Spandoeken, posters, foto's... afdrukken op A3-formaat is nu gemakkelijker en goedkoper dan ooit dankzij Copykrea. Vertel ons gewoon hoe je je bestanden wilt hebben en wij brengen ze bij je thuis.

Waarom kiezen voor Copykrea

Files icon

MILIEUVERANTWOORD

We gebruiken papier van Navigator, en niet alleen vanwege de FSC- en Ecolabel-certificaten, het bedrijf wil ook CO2-neutraal zijn en is een pionier op het gebied van koolstofbesparingsprojecten.

 Color icon

Snelle verzending

Je ontvangt je afdrukken zoals je ze hebt besteld, waar je maar wilt binnen 24h à 5 jours, afhankelijk van de productiemethode die je hebt gekozen (priority of standaard).

Paper icon

Veiligheid en vertrouwelijkheid

Alle dossiers worden uiterst vertrouwelijk behandeld en binnen 90 dagen na ontvangst vernietigd. Niemand, behalve het personeel van ons centrum, heeft er toegang toe.

Rings colour icon

Beste prijzen

Wij hebben de laagste prijzen op de markt: elke A4-formaat zwart-wit kopie op 80 grams papier kost 0,045 €; het kost 0,085 € als je het in kleur wilt met dezelfde eigenschappen.

Binding type icon

Topkwaliteit

Alle afdrukken worden gemaakt op eersteklas Navigator-papier met inkten van de hoogste kwaliteit voor een absoluut scherp en professioneel resultaat.

Online afdrukken in A3-formaat.

Wil je die prachtige foto van je laatste vakantie omzetten in een poster? Wil je een spandoek maken voor de verjaardag van een vriend? Foto's, posters, kaarten, kalenders... We weten dat het formaat van een A4 soms niet genoeg is, dat bepaalde dingen beter tot hun recht komen met een beetje meer ruimte. Daarom drukken we bij Copykrea de bestanden die je wilt hebben af in A3-formaat, met de hoogste kwaliteit en tegen de laagste prijs op de markt.

Wil je je A3-afdrukken in kleur of zwart-wit? Op 80-grams papier of geef je de voorkeur aan een dikte van 100 gram? Dubbelzijdig of enkelzijdig? En hoeveel pagina's per vel? We bieden je alle opties. Je hoeft alleen je bestanden in PDF-formaat te uploaden naar onze configurator vanaf elk apparaat met internettoegang (mobiel, tablet, computer) en te kiezen hoe je je A3-kopieën wilt laten afdrukken.

Als je op zoek bent naar A3-kopieerservices, dan heb je die nu gevonden. Bij Copykrea maken we gebruik van de nieuwste inkjetprinters, de beste inkt en Navigator-papier met FSC- en Ecolabel-certificering, zodat je A3-afdrukken een professionele, scherpe en levendige uitstraling hebben. Afdrukken op A3-formaat is nu gemakkelijker en voordeliger dan ooit. Bestel ze vanaf elke locatie en ontvang ze comfortabel en snel, waar je ook bent, zonder wachtrijen of vertragingen. Waar wacht je nog op?

HOE DE SERVICE WERKT

Files icon

BESTAND UPLOADEN

Upload je bestanden in PDF-formaat vanaf elk apparaat met internettoegang door te klikken op het vak 'Selecteer of sleep je bestand(en) hierheen'.

Paper icon

KIES UW CONFIGURATIE

Selecteer nu papierformaat, dikte, afdrukken in zwart-wit of kleur, dubbelzijdig of enkelzijdig afdrukken, aantal pagina's per zijde, documentoriëntatie en afwerking.

Rings colour icon

WIJ DRUKKEN JE BESTELLING AF

Onze medewerkers drukken je bestanden af zoals je hebt aangegeven en verpakken ze zorgvuldig, zodat ze in perfecte staat aankomen.

Binding type icon

Ontvang je bestelling waar je maar wilt

Je ontvangt je afdrukken comfortabel op het adres dat je hebt opgegeven binnen 24h à 5 jours, afhankelijk van de gekozen productiemethode.