close icon
Welkom bij Copykrea

We hebben ontdekt dat u van een andere locatie bladert naar degene die overeenkomt met deze website. We hebben geen website voor het land waar u ons van bezoekt, maar we hebben een wereldwijde website. Bevestig welke site u wilt bezoeken.


Veelgestelde vragen

Si te has encontrado con algún problema o duda a la hora de hacer tu pedido en Copykrea, no te preocupes, aquí te las resolvemos y si aun tienes alguna duda, contáctanos y te las resolveremos encantados.

Twijfels over afdrukken en afwerkingen

 • MAAK JE BINDINGEN?

  Natuurlijk is de spiraalafwerking het meest gevraagd vanwege het grote aantal mogelijkheden dat het biedt. U kunt de kleur van de omslag, de achteromslag en de spiraal kiezen uit een grote verscheidenheid van maximaal 16 tinten die meer dan 900 verschillende combinaties mogelijk maken voor een volledig persoonlijk resultaat. We hebben ook andere mogelijkheden zoals gegroepeerde afwerking (losse vellen), nieten, lamineren, enz.

 • HOE KWALITEIT ZIJN DE AFDRUKKEN?

  Bij Copykrea gebruiken we altijd Premium-papier en -inkten van hoge kwaliteit, zodat uw kopieën de best mogelijke, scherpe en professionele afwerking hebben.

 • WELKE AFDRUKOPTIES KAN IK KIEZEN?

  Zodra je je bestanden hebt geüpload, kun je het gewenste type afdrukken kiezen: papierformaat en -type, dubbelzijdig of enkelzijdig afdrukken, afdrukstand, aantal pagina's per vel, aantal kopieën en afwerking.

 • BEGINT HET AFDRUKKEN VAN ELK BESTAND OP EEN NIEUWE PAGINA?

  Ja, elk bestand of document wordt afgedrukt op een nieuwe pagina.

 • KAN IK MEERDERE WERKEN SAMENBINDEN?

  Natuurlijk, we binden je werk zodra je het ons opstuurt.

 • KAN IK AFDRUKKEN ZONDER RANDEN?

  Het is niet mogelijk om 'bleed' of zonder marges af te drukken.

 • WELKE SOORT PAPIER GEBRUIKT U VOOR HET AFDRUKKEN?

  We gebruiken altijd eersteklas papier van de hoogste kwaliteit met FSC- en Ecolabelcertificering. Voor onze 80 en 100 grams afdrukken gebruiken we papier van het merk Navigator en voor onze 300 grams afdrukken gebruiken we papier van het merk ColorCopy.

 • WAT IS HET MINIMUM AANTAL VELLEN DAT IK SPIRAAL KAN BINDEN?

  Er is geen minimum aantal te binden vellen.

 • WAT IS HET MAXIMUM AANTAL VELLEN DAT IK SPIRAAL KAN BINDEN?

  Het maximum aantal vellen (geen pagina's) dat in één volume kan worden ingebonden is 450-500. Houd er daarom rekening mee dat als je gegroepeerde documenten meer dan 450-500 vellen bevatten, de inbinding in meer dan één volume zal worden verdeeld, waarbij je altijd probeert om ze zo gelijk mogelijk te maken en een uitgave niet in tweeën te knippen.

 • HOE KAN JE HET ONTWERP VAN JE BESTAND VOORBEREIDEN OM DE BESTE INDRUK TE KRIJGEN?

  Bij Copykrea bewerken of wijzigen we uw documenten niet, dus ze komen afgedrukt aan zoals u ons de bestanden heeft gestuurd. Dit betekent dat u een informatievrije veiligheidsmarge van minimaal 5 millimeter moet laten, zodat de gaten in de spiraal bij het inbinden de tekst niet doorboren.

 • WAT IS HET MAXIMUM AANTAL VELLEN DAT IK KAN NIETEN?

  Het maximum aantal vellen (geen pagina's) dat aan elkaar geniet kan worden is 100. Houd er dus rekening mee dat als je bestand groter is dan dit aantal, we ze niet aan elkaar geniet kunnen versturen. Als tip: als je meer documenten hebt en je wilt ze allemaal aan elkaar geniet hebben, kun je ze verdelen in thema's van 100 vellen.

 • WAT IS HET MATERIAAL EN DE DIKTE VAN DE COVERS DIE IN DE BINDINGEN WORDEN GEBRUIKT?

  We hebben drie soorten deksels: PVC, polypropyleen en reliëfkarton. De transparante voorklep is gemaakt van PVC en heeft een dikte van 0,3 mm en de doorschijnende en gekleurde voorkleppen zijn gemaakt van polypropyleen en hebben een dikte van 0,45 mm. De achterflappen zijn gemaakt van 0,8 mm dik reliëfkarton en 0,45 mm dik polypropyleen.

Twijfels over het uploaden van bestanden naar de online configurator

 • IK UPLOAD EEN BESTAND, MAAR HET LAADT NIET, HET BLIJFT ALTIJD LADEN:

  Waarschijnlijk te groot voor ons systeem, dat alleen bestanden tot 100 MB ondersteunt. Maar maak je geen zorgen, voor alles is een oplossing! Aangezien u meerdere bestanden in dezelfde volgorde kunt uploaden, raden we u aan ze te splitsen om het probleem op te lossen. Een advies? Door bestanden op te splitsen in even pagina's, voorkomt u dat blanco pagina's midden in de taak worden afgedrukt.

 • IN WELK FORMAAT MOET IK MIJN DOCUMENTEN UPLOADEN?

  U moet uw bestanden uploaden in PDF-indeling. Als u ze in een ander formaat heeft, kunt u een online converter gebruiken.

 • VAN WELKE APPARATEN KAN IK AFDRUKKEN?

  U kunt ons uw bestanden sturen vanaf elk apparaat (mobiele telefoon, tablet of computer) met internettoegang.

 • WELKE AFDRUKFORMATEN ACCEPTEER JE IN COPYKREA?

  De bestanden kunnen alleen in pdf-formaat naar de pagina worden geüpload, maar maak je geen zorgen, want als je ze in een ander formaat hebt, kun je een online converter gebruiken.

 • WAAROM KRIJG IK EEN FOUT BIJ HET UPLOADEN VAN EEN BESTAND?

  Het bestand dat u probeert te uploaden naar Copykrea is zeker groter dan 100 MB. Splits het in meerdere bestanden en probeer het opnieuw.

 • ZODRA DE DOCUMENTEN ZIJN GEUPLOAD, KAN IK ZE BESTELLEN?

  Ja, eenmaal geüpload kunt u de volgorde veranderen en ze naar wens plaatsen door het kruis-icoontje te gebruiken en ze naar rechts of links te slepen. Zo kunt u gemakkelijk hun rangschikking kiezen.

 • IS ER EEN GROOTTELIMIET VOOR HET UPLOADEN VAN BESTANDEN?

  Ja, onze configurator ondersteunt alleen bestanden tot 100 MB. Als uw bestand dus meer weegt, hoeft u het alleen maar in meerdere op te splitsen om het te kunnen uploaden.

 • IS HET VEILIG OM MIJN DOCUMENTEN VIA INTERNET TE UPLOADEN?

  Natuurlijk is Copykrea een absoluut veilige pagina, zoals gegarandeerd door het SSL-certificaat (het kleine hangslotje dat voorafgaat aan het webadres wanneer u de pagina opent). De service is discreet en betrouwbaar.

 • WAAROM ONLINE KOPIEËN MAKEN?

  Uw kopieën online maken is veel gemakkelijker en comfortabeler, u bestelt ze thuis en u ontvangt ze daar, zonder wachtrijen of complicaties. De mogelijkheden zijn dezelfde als in een fysieke copyshop: zwart-wit, kleur, gebonden, geniet, etc. Bovendien kunt u uw bestanden vanaf elk apparaat uploaden: mobiel, tablet of computer.

 • HOE WORDEN MIJN BESTANDEN BEHANDELD?

  Alle bestanden die u ons voor afdrukken naar Copykrea stuurt, worden uiterst vertrouwelijk behandeld. Alleen de medewerkers van ons productiecentrum en de klantenservice, in welk geval er een incident is, hebben hier toegang toe.

  De bestanden worden 90 dagen bewaard vanaf de datum van aanvraag van het werk, waarna ze worden vernietigd.

 • HOE MOET IK MIJN DOCUMENT OPSLAAN OM ER ZEKER VAN TE ZIJN DAT DE AFDRUK ALLE ELEMENTEN BEVAT?

  Om er zeker van te zijn dat u de afdruk van uw document ontvangt zoals u die op uw scherm ziet, raden wij u aan het document op te slaan en naar onze online configurator te sturen in PDF/X-formaat. Dit formaat zorgt ervoor dat alle aantekeningen, lettertypen, afbeeldingen en andere elementen correct in het document worden opgeslagen, waarbij de originele creatie in de afdruk wordt gerespecteerd. Houd er echter rekening mee dat bepaalde elementen als niet-afdrukbare markeringen kunnen worden ingesteld.

Twijfels over het beheer en het plaatsen van een bestelling

 • IS HET VERPLICHT OM TE REGISTREREN OM EEN BESTELLING TE PLAATSEN?

  Nee, registratie is niet verplicht om een bestelling te plaatsen, maar wij raden u wel aan om u te registreren vanwege de vele voordelen: u krijgt toegang tot uw bestelgeschiedenis, u hoeft niet bij elke nieuwe bestelling alle velden opnieuw in te vullen en u ontvangt exclusieve aanbiedingen en kortingen omdat u deel uitmaakt van onze gemeenschap.

 • IK HEB EEN FOUT GEMAAKT BIJ HET PLAATSEN VAN MIJN BESTELLING. WAT KAN IK DOEN?

  Neem zo snel mogelijk contact met ons op via e-mail [email protected] en onze klantenservice zal de beste oplossing voor je probleem vinden.

 • HOE KAN IK TOEGANG TOT HET VOLGEN VAN MIJN BESTELLING?

  U ontvangt een e-mail wanneer de bestelling klaargemaakt wordt en een e-mail wanneer deze onze faciliteiten verlaat. Deze laatste gaat vergezeld van het trackingnummer, zodat u de status ervan te allen tijde kunt controleren.

 • HOE KRIJG IK EEN FACTUUR VOOR MIJN BESTELLING?

  Bij het plaatsen van uw bestelling biedt de 'Afrekenen' u de mogelijkheid om een ​​factuur op te vragen. Je hoeft alleen maar die optie te selecteren om het in je e-mail te ontvangen.

Twijfels over verzendingen en prijzen

 • HOEVEEL KOST ELK KOPIE?

  Elke zwart-witkopie in A4-formaat en een gewicht van 80 gram kost 0,045 € per pagina. Wil je hem in kleur? Met dezelfde kenmerken (A4-vel van 80 gram) en in kleur kost elke pagina 0,085 €. Zoals u kunt zien, hangt de prijs van elke afdruk af van de afdrukfuncties die u kiest.

 • ZIJN ER VERZENDKOSTEN?

  Als uw bestelling groter is dan 60 €, is verzending helemaal gratis; anders kost het 4,95 €. Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt in een doos of kartonnen envelop zodat ze in perfecte staat op het aangegeven adres aankomen. Bij Copykrea werken we ook samen met transportbedrijven zoals GLS, DPD, Colis Privé ou DHL Express, absoluut betrouwbaar, zeer snel en die overal aankomen. U kunt meer gedetailleerde informatie krijgen op onze pagina 'Verzendvoorwaarden' (zie hier).

 • IS ER EEN MINIMALE BESTELLING?

  Nee, laat zoveel kopieën maken als je nodig hebt, niet één meer en niet één minder. De verzendkosten zijn 4,95 € wanneer deze niet hoger is dan 60 € en helemaal gratis als de bestelling groter is dan 60 €.

 • WANNEER ONTVANG IK MIJN AFDRUKKEN?

  Over het algemeen ontvangt u uw bestelling binnen 24h à 5 jours. Voor meer gedetailleerde informatie over levertijden, zie onze pagina "Productie en verzendmethoden" (zie hier).

 • HOE ONTVANG IK MIJN KOPIEËN?

  U ontvangt uw bestelling met de gekozen afwerking en handig verpakt in een kartonnen doos zodat deze in perfecte staat bij u aankomt. Wij zorgen ervoor dat u tijdens de verhuizing geen schade oploopt.

 • WAAR LEVEREN JE?

  Waar je maar wilt. We verzenden je bestelling overal in het land.

 • HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN MET COPYKREA?

  U kunt contact met ons opnemen via onze e-mail [email protected].

 • WELKE BETAALMETHODEN KAN IK GEBRUIKEN?

  U kunt betalen met een krediet- of debetkaart, met een bankoverschrijving, via Paypal (Paypal biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om in termijnen te betalen), in termijnen via Scalapay, met iDEAL of Bancontact. U vindt meer gedetailleerde informatie op onze pagina 'Betaalmethoden' (zie hier).

 • VERZENDEN JULLIE BUITEN HET LAND?

  Ja, we verzenden internationaal. Elk land heeft echter zijn eigen Copykrea-domein voor bestellingen.