close icon
Welkom bij Copykrea

We hebben ontdekt dat u van een andere locatie bladert naar degene die overeenkomt met deze website. We hebben geen website voor het land waar u ons van bezoekt, maar we hebben een wereldwijde website. Bevestig welke site u wilt bezoeken.


Over ons

Hier waar je ons ziet, waren wij ook die studenten die zoveel tijd besteedden aan het printen van aantekeningen dat ze de rest van de maand rijst met tomaat aten. En juist daarom, omdat we voor gemaakte kopieën op welke manier dan ook de prijs van truffels hebben betaald, is er Copykrea, de hoogwaardige drukservice met de laagste prijzen op de markt.

Vanuit ons atelier drukken, binden, verpakken en verzenden wij uw documenten overal. Zonder wachtrijen of tijdschema's bespaart u tijd en geld en hebt u zelfs het kleinste detail van uw bestelling onder controle. U stuurt ons uw bestanden, vertelt ons hoe u ze wilt hebben en wij bezorgen ze bij u thuis.

We hebben ons ingespannen om een ​​zeer eenvoudige configurator te ontwikkelen waarnaar u uw bestanden uploadt en van waaruit u de dikte en het formaat van het papier, zwart-wit of kleurenafdrukken, het aantal exemplaren dat u voor elk wilt kiezen document, het aantal pagina's per vel, het type binding en zelfs de kleur van de ringen en omslagen. U beslist en de gekwalificeerde medewerkers van Copykrea maken het mogelijk.

Verantwoord afdrukken

Bij Copykrea zetten we ons in voor verantwoord drukwerk met de nieuwste inkjet- en laserprintapparatuur, duurzame inkten en premium papier met FSC- en Ecolabelcertificering. Voor onze 80 en 100 grams afdrukken gebruiken we papier van het merk Navigator en voor onze 300 grams afdrukken gebruiken we papier van het merk ColorCopy, beide bedrijven hebben een CO2-neutraal commitment. 

Onze maatschappelijke betrokkenheid

We werken samen met de Ronald McDonald® Children's Foundation Spanje door het doneren van agenda's en notitieboeken gedrukt in Copykrea voor hun liefdadigheidsmarkten. 100% van het geld dat wordt opgehaald met de verkoop van deze producten wordt gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis® in Madrid. Dit Huis biedt welzijn en ondersteuning aan gezinnen met ernstig zieke kinderen, die moeten reizen voor een medische behandeling. Bij Copykrea zetten we ons in om de wereld zorgzamer en eerlijker te maken voor iedereen.