close icon
Welkom bij Copykrea

We hebben ontdekt dat u van een andere locatie bladert naar degene die overeenkomt met deze website. We hebben geen website voor het land waar u ons van bezoekt, maar we hebben een wereldwijde website. Bevestig welke site u wilt bezoeken.


A4 Printen

A4-kopieën tegen de beste prijs

Samenvattingen, lesmateriaal, scripts... we printen al je bestanden in A4-formaat met professionele afwerking van hoge kwaliteit en de laagste prijzen op de markt.

Waarom kiezen voor Copykrea

Files icon

MILIEUVERANTWOORD

We gebruiken papier van Navigator, en niet alleen vanwege de FSC- en Ecolabel-certificaten, het bedrijf wil ook CO2-neutraal zijn en is een pionier op het gebied van koolstofbesparingsprojecten.

 Color icon

Snelle verzending

Je ontvangt je afdrukken zoals je ze hebt besteld, waar je maar wilt binnen 24h à 5 jours, afhankelijk van de productiemethode die je hebt gekozen (priority of standaard).

Paper icon

Veiligheid en vertrouwelijkheid

Alle dossiers worden uiterst vertrouwelijk behandeld en binnen 90 dagen na ontvangst vernietigd. Niemand, behalve het personeel van ons centrum, heeft er toegang toe.

Rings colour icon

Beste prijzen

Wij hebben de laagste prijzen op de markt: elke A4-formaat zwart-wit kopie op 80 grams papier kost 0,045 €; het kost 0,085 € als je het in kleur wilt met dezelfde eigenschappen.

Binding type icon

Topkwaliteit

Alle afdrukken worden gemaakt op eersteklas Navigator-papier met inkten van de hoogste kwaliteit voor een absoluut scherp en professioneel resultaat.

Online afdrukken in A4-formaat

Het A4-formaat is ongetwijfeld het meest gebruikte formaat voor afdrukken van allerlei soorten documenten: samenvattingen, lesmateriaal, officiële of administratieve documenten, scripts, professionele documenten, enz. Daarom is de kans groot dat je op een gegeven moment ook moet afdrukken op A4-formaat. Wat moet je dan doen? Op zoek gaan naar een A4-copyshop die de laagste prijzen, hoge kwaliteit en alle gemakken biedt. En bij Copykrea (niet om onszelf op te hemelen) voldoen we aan al die vereisten.

Bij Copykrea kost elke A4-kopie in zwart-wit [[PRIJS_ZW]] en als het in kleur is, [[PRIJS_KL]]. We gebruiken altijd premium Navigator-papier met FSC- en Ecolabel-certificering en de beste inkjetprinters, zodat je A4-kopieën scherp en helder zijn. Bovendien kun je je afdrukken volledig personaliseren en ontvang je ze snel en gemakkelijk op de locatie van jouw keuze, zonder wachttijden, zonder wachtrijen en zonder tijd te verspillen.

Upload je bestand of bestanden in PDF-formaat naar onze configurator, kies het A4-formaat en het papiergewicht (80 of 100 gram), of je de kopieën in kleur of zwart-wit wilt, dubbelzijdig of enkelzijdig, het aantal pagina's per vel, de oriëntatie (liggend of staand) en het type afwerking (gebonden, geniet of ingebonden). Als je kiest voor een spiraalbinding, hebben we een breed scala aan kleuren voor je spiralen, omslagen en covers. Het resultaat is niet alleen professioneel, maar ook volledig naar jouw smaak gemaakt.

HOE DE SERVICE WERKT

Files icon

BESTAND UPLOADEN

Upload je bestanden in PDF-formaat vanaf elk apparaat met internettoegang door te klikken op het vak 'Selecteer of sleep je bestand(en) hierheen'.

Paper icon

KIES UW CONFIGURATIE

Selecteer nu papierformaat, dikte, afdrukken in zwart-wit of kleur, dubbelzijdig of enkelzijdig afdrukken, aantal pagina's per zijde, documentoriëntatie en afwerking.

Rings colour icon

WIJ DRUKKEN JE BESTELLING AF

Onze medewerkers drukken je bestanden af zoals je hebt aangegeven en verpakken ze zorgvuldig, zodat ze in perfecte staat aankomen.

Binding type icon

Ontvang je bestelling waar je maar wilt

Je ontvangt je afdrukken comfortabel op het adres dat je hebt opgegeven binnen 24h à 5 jours, afhankelijk van de gekozen productiemethode.