close icon
Welkom bij Copykrea

We hebben ontdekt dat u van een andere locatie bladert naar degene die overeenkomt met deze website. We hebben geen website voor het land waar u ons van bezoekt, maar we hebben een wereldwijde website. Bevestig welke site u wilt bezoeken.


Betaalmethoden

U kunt bij Copykrea op bijna alle manieren betalen.

In Copykrea hebben we verschillende betaalmethoden, zodat u de methode kunt kiezen die het beste bij u past. Onze website heeft een 256-bits encryptie, waardoor de veiligheid tijdens elk van de betalingsprocessen wordt gegarandeerd.

Krediet/Debet Kaart

Wij accepteren alle belangrijke krediet- en debetkaarten, zoals Dankort, Visa, Mastercard en American Express door gebruik te maken van een payment gateway. Uw kaartgegevens worden niet doorgegeven aan Copykrea en wij zijn uiteraard niet verantwoordelijk voor de opslag ervan. Behalve dat het snel en gemakkelijk is, betekent de keuze voor betaling per kaart ook dat de bestelling onmiddellijk wordt verwerkt.

PayPal

Bij Copykrea kunt u zonder extra kosten met PayPal betalen. Bij de bevestiging van uw bestelling hoeft u alleen maar het e-mailadres in te voeren dat aan uw PayPal-rekening is gekoppeld. Financiële en persoonlijke gegevens worden automatisch gecodeerd tijdens het verzenden van gevoelige informatie naar de servers van PayPal.

U kunt de kosten van uw aankoop fractioneren met het uitstellingssysteem van PayPal, maar het beheer ervan gebeurt rechtstreeks vanaf hun platform. Dat wil zeggen, het is niet iets dat afhankelijk is van onze website, maar PayPal zal degene zijn die de betaling uitvoert en vervolgens aan u in rekening wordt gebracht.

Scalapay

Betaal in 3 rentevrije termijnen. Via de toepassing Scalapay kunt u de kosten van uw aankoop in drie gemakkelijke termijnen verdelen zonder extra kosten. Als u voor deze methode kiest, wordt u na de aankoop doorgestuurd naar hun platform, waar u uw krediet- of debetkaart invoert. Bij de aankoop wordt 1/3 van het totale bedrag in rekening gebracht; na 30 dagen het tweede derde deel; en ten slotte, 60 dagen na de verwerking van uw aankoop, de derde betaling.

Deze betalingsmethode wordt beheerd door het bedrijf Scalapay en als u vragen heeft over de betaling of incasso moet u contact met hen opnemen.

iDEAL

iDEAL is een directe betaalmethode via overschrijving. Nadat u deze methode aan het einde van uw aankoop hebt gekozen, kiest u uw bank en betaalt u via de applicatie of de website van de bank. 

Bankoverschrijving

Deze betalingsmethode bestaat uit het storten van het totale bedrag van uw bestelling op onze bankrekening (Santander UK).  Deze methode is trager omdat ze handmatige verificatie vereist, hoewel het proces kan worden versneld als u ons uw bewijs van overschrijving stuurt naar [email protected].

Totdat de betaling op onze bankrekening is terug te vinden en gevalideerd, worden uw bestanden niet naar ons productiecentrum overgebracht en begint de levertijd dus niet te lopen. Als u haast heeft om uw afdrukken te ontvangen, raden wij u daarom niet aan deze betalingsmethode te kiezen.

Om dit proces echter te versnellen, kunt u ons het bewijs van overschrijving sturen naar [email protected].

Na uw aankoop hebt u 15 dagen de tijd om deze overschrijving uit te voeren. Als deze tijd verstreken is, wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

Bancontact

Als u voor deze betaalmethode kiest, moet u na uw aankoop de gegevens van uw Bancontact-debetkaart invoeren. Het is een snelle, eenvoudige, onmiddellijke en veilige methode. De bestelling wordt automatisch verwerkt.

Google Pay

Je kunt betalen met je mobiele telefoon, smartwatch of een ander Android-apparaat met NFC, via je Google-account. Het geld wordt direct overgemaakt naar je bankrekening. Zowel het gebruik van de dienst als de limiet van het betalingsbedrag wordt bepaald door je bank.

Apple Pay

Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor Apple-apparaten. Je moet vooraf je bankpas hebben geregistreerd bij Apple Pay. Het geld wordt direct overgemaakt naar je bankrekening. Zowel het gebruik van de dienst als de limiet van het betalingsbedrag wordt bepaald door je bank.

Bancontact

U kunt betalen met uw Bancontact-kaart of met de Payconiq by Bancontact-applicatie. In het geval van de applicatie wordt deze automatisch geopend zodra u uw betaalmethode heeft bevestigd.

iDEAL 

Met iDEAL kun je betrouwbaar, veilig en gemakkelijk betalen via de mobiel bankieren applicatie of de internetbankieromgeving van je eigen bank. iDEAL is een directe betaalmethode van jouw bankrekening naar de onze.

Belfius

Kies je voor Belfius als betaalmethode, dan kun je betalen via de Belfius Mobiel app of via de internetbankieromgeving van Belfius Direct Net. Zodra je de betaling hebt gedaan, wordt je geld automatisch overgemaakt naar onze bankrekening.