close icon
Welkom bij Copykrea

We hebben ontdekt dat u van een andere locatie bladert naar degene die overeenkomt met deze website. We hebben geen website voor het land waar u ons van bezoekt, maar we hebben een wereldwijde website. Bevestig welke site u wilt bezoeken.


Bij al onze afdrukken passen we de documenten aan de marges van de printer aan, met een witte rand rondom voor maximale kwaliteit. Als het document een andere grootte heeft, wordt het aangepast aan het formaat van het papier.

A4

Afmetingen 210 x 297 mm. Het is het meest gebruikte en gangbare formaat en ideaal voor het afdrukken van aantekeningen, officiële documenten, etc.

A3

Afmetingen 297 x 420 mm. Het is precies het dubbele van het formaat A4 en ideaal voor het afdrukken van posters, plattegronden, posters, etc.

A5

Afmetingen 148 x 210 mm. Het is precies de helft van het formaat A4 en ideaal voor agenda's, notitieboeken, etc.

Normaal

Navigator 80 grams papier. Het is het beste conventionele papier op de markt. De witheid, zijdezachte textuur en het gewicht maken het het ideale papier om uw notities, persoonlijke documenten, enz. te printen.

Hoge Kwaliteit

Navigator 100 grams papier. Het heeft een dikte en witheid die superieur zijn aan normaal papier, waardoor het het ideale papier is voor het printen van documenten van hoge kwaliteit, zoals presentaties of portfolio's. Als u dubbelzijdige bestanden met veel kleur moet printen, voorkomt dit papier elke vorm van transparantie bij het afdrukken.

Karton

Het heeft een gewicht van 300 gram en is 100% wit. De dikte maakt het de ideale drager voor het printen van kaarten, posters, decoratieve vellen, diploma's, enz.

Al het papier dat we gebruiken, wordt geproduceerd via een circulair en duurzaam proces, heeft daarom FSC- en Ecolabel-certificering en draagt bij aan de bescherming van het milieu.

Bij al onze afdrukken passen we de documenten aan de marges van de printer aan, waarbij we een lege rand achterlaten om de maximale kwaliteit te waarborgen. Als het document een andere grootte heeft, wordt het aangepast aan het formaat van het papier.

Enkelzijdig afdrukken

De afdruk wordt gemaakt opéén zijde van het vel, waarbij de achterkant leeg blijft om op te schrijven indien nodig. Dit is meestal de beste optie voor het afdrukken van posters, presentaties en meer.

Dubbelzijdig afdrukken

De afdruk wordt gemaakt opbeide zijden van het vel, waardoor het aantal vellen dat u ontvangt wordt gehalveerd. Door minder papier te gebruiken, draagt u bij aan milieubescherming en nemen uw afgedrukte documenten minder ruimte in beslag. Dit is de meest gebruikelijke optie voor uitgebreide bestanden met veel pagina's.

Vanwege de complexiteit van het configureren van 2 pagina's per vel en 4 pagina's per vel, zijn beide opties niet compatibel met automatische documentrotatie.

1 Pagina per Vel

Dit is de meest voorkomende afdrukmethode. Elke pagina van uw documenten wordt afgedrukt op één zijde van het papier. De enige aanpassing die we zullen maken, is om ze aan te passen aan het door u gekozen papierformaat.

2 Pagina's per Vel

We zullen het velgrootte aanpassen om twee pagina's van uw document op elke zijde van het papier te passen. Op deze manier kunt u aanzienlijk het aantal afgedrukte vellen verminderen, wat bijdraagt aan milieubescherming en kostenbesparingen. Houd er echter rekening mee dat deze afdrukmethode de paginagrootte halveert, wat lezen moeilijker kan maken.

4 Pagina's per Vel

We zullen het velgrootte aanpassen om vier pagina's van uw document op elke zijde van het papier te passen. Houd er rekening mee dat deze optie het aantal afgedrukte vellen verder vermindert, maar ook de grootte van elke afgedrukte pagina tot een kwart verkleint, wat lezen nog moeilijker maakt.

Automatische Rotatie

De oriëntatie van het vel wordt automatisch aangepast naar verticaal of horizontaal op basis van de oriëntatie van het afdrukbestand. Het wordt aanbevolen om deze optie in te schakelen voor documenten die zowel horizontale als verticale pagina's bevatten.

Verticaal met Zijdelingse Rotatie

Afdrukken gebeurt in verticale stand, en het papier wordt gedraaid aan de lange zijde, dus het vel wordt naar links gedraaid. Deze oriëntatie is het meest geschikt voor documenten met verticale pagina's. Als u horizontale pagina's heeft en kiest voor automatische rotatie, worden ze ofwel geroteerd om op het volledige vel te passen of verkleind tot de breedte van het papier, waardoor er witte ruimte boven en onder het document overblijft.

Verticaal Zijdelingse Rotatie zonder Automatische Rotatie
Verticaal Zijdelingse Rotatie met Automatische Rotatie
Horizontaal met Bovenste Rotatie

Afdrukken gebeurt in horizontale stand, en het papier wordt gedraaid aan de lange zijde, dus het vel wordt omhoog gedraaid. Deze oriëntatie is het meest geschikt voor documenten met horizontale pagina's. Als u verticale pagina's heeft en kiest voor automatische rotatie, worden ze ofwel geroteerd om op het volledige vel te passen of verkleind tot de breedte van het papier, waardoor er witte ruimte boven en onder het document overblijft.

Horizontaal Bovenste Rotatie zonder Automatische Rotatie
Horizontaal Bovenste Rotatie met Automatische Rotatie
Verticaal met Bovenste Rotatie

Afdrukken gebeurt in verticale stand, en het papier wordt gedraaid aan de korte zijde, dus het vel wordt omhoog gedraaid. Deze oriëntatie is het meest geschikt voor documenten met verticale pagina's. Als u horizontale pagina's heeft en kiest voor automatische rotatie, worden ze ofwel geroteerd om op het volledige vel te passen of verkleind tot de breedte van het papier, waardoor er witte ruimte boven en onder het document overblijft.

Verticaal Bovenste Rotatie zonder Automatische Rotatie
Verticaal Bovenste Rotatie met Automatische Rotatie
Horizontaal met Zijdelingse Rotatie

Afdrukken gebeurt in horizontale stand, en het papier wordt gedraaid aan de korte zijde, dus het vel wordt naar links gedraaid. Deze oriëntatie is het meest handig voor documenten met horizontale pagina's. Als u verticale pagina's heeft en kiest voor automatische rotatie, worden ze ofwel geroteerd om op het volledige vel te passen of verkleind tot de breedte van het papier, waardoor er witte ruimte boven en onder het document overblijft.

Horizontaal Zijdelingse Rotatie zonder Automatische Rotatie
Horizontaal Zijdelingse Rotatie met Automatische Rotatie
Gegroepeerd

Al je bestanden worden samengebonden in één enkel volume. Let op dat als je gegroepeerde documenten meer dan 450-500 pagina's overschrijden, de binding in meerdere volumes wordt verdeeld, altijd met als doel ze zo gelijk mogelijk te maken en geen onderwerp doormidden te snijden. Als dit enig ongemak kan veroorzaken, raden we aan je documenten al verdeeld naar ons te sturen, rekening houdend met deze paginabegrenzing (er zijn geen grotere spiralen die dit toelaten).

Individueel

Elk van de bestanden die je hebt bijgevoegd, wordt individueel gebonden. Op dezelfde manier, als een van hen meer dan 450-500 pagina's overschrijdt, wordt de binding in meerdere volumes verdeeld, altijd met als doel ze zo gelijk mogelijk te maken en geen onderwerp doormidden te snijden. We raden aan ze al verdeeld naar ons te sturen, rekening houdend met deze paginabegrenzing, als het ontvangen van verdeelde bestanden ongemakkelijk voor je is (er zijn geen grotere spiralen die dit toelaten).

Standaard

We zullen de voorkant afdrukken zoals de rest van het document, dus met de standaardinstelling die je eerder hebt geselecteerd (als je de instelling voor zwart-wit afdrukken hebt gekozen, wordt de voorkant in zwart-wit afgedrukt, en als je de instelling voor kleurenafdrukken hebt gekozen, wordt de voorkant in kleur afgedrukt).

Kleur 300 g

We zullen de voorkant van je document in kleur afdrukken op 300 g karton. Dit is een sterk aanbevolen optie, bijvoorbeeld voor het afdrukken van de voorkant van een agenda of een docentenboek.

Losbladig

Je bestanden worden afgedrukt op losse vellen geleverd. Dat betekent dat ze rechtstreeks uit de printer komen zonder enige vorm van afwerking.

Inbinden Spiraal

Je bestanden worden gebonden in volumes met plastic spiralen en plastic of kartonnen omslagen (we geven in de configurator aan van welk materiaal elke omslag is gemaakt). We hebben een grote verscheidenheid aan kleuren, zodat je je binding maximaal kunt personaliseren. Houd er rekening mee dat het maximale aantal vellen (folios) dat per volume kan worden gebonden, ongeveer 450-500 is (er zijn geen grotere plastic spiralen die dit toelaten). Als je documenten dit aantal vellen overschrijden, zullen we de binding verdelen in meerdere volumes, waarbij we altijd proberen ze zo vergelijkbaar mogelijk te maken en geen onderwerp doormidden te snijden. Daarom raden we aan om je documenten al onafhankelijk verdeeld en rekening houdend met deze vellenlimiet naar ons te sturen als dit ongemakkelijk voor je is.

Spillati

Je bestanden worden individueel geniet in de linkerbovenhoek van het vel geniet. Let op dat het maximale aantal vellen (folios) dat geniet kan worden, ongeveer 100 is. Als je bestand dit aantal overschrijdt, kunnen ze niet geniet worden verzonden. We raden aan je documenten in te sturen rekening houdend met deze vellenlimiet als je ze geniet wilt ontvangen.

Laminering

Elk vel wordt gelamineerd met zelfklevende hoezen van 80 micron. De laminering beschermt je document en verbetert de visuele uitstraling en duurzaamheid.

Boorgaten

Je documenten worden geponst met twee of vier gaten, afhankelijk van de selectie die je maakt in het ponsgedeelte van de configurator. Je ontvangt ze klaar om te archiveren.

Je kunt het uiteindelijke resultaat van je binding echt simuleren in onze configurator door de kleur van de spiralen en de omslagen te kiezen.

Kleur van de Spiraal

We hebben 18 kleuren plastic spiralen beschikbaar zodat je je binding naar wens kunt aanpassen. We gebruiken allemaal de 4:1-verhouding, waarbij 46 gaten aan de lange zijde van het vel worden gemaakt. Afhankelijk van het aantal pagina's in je document zullen we de ring met de juiste diameter gebruiken.

Kleur van de Achtercover

We hebben twee soorten achtercovers: reliëfkarton en plastic.

Reliëfkarton

Reliëfkartonnen covers bieden meer stevigheid, zijn steviger en gaan beter om met het verstrijken van de tijd, waardoor ze ideaal zijn voor dikkere bindingen. Voor deze covers kun je kiezen uit kleuren: zwart, rood, paars, oranje, groen, bordeauxrood, donkerblauw en donkergroen.

Plastic

Plastic covers zijn lichter en dunner dan kartonnen covers, waardoor ze flexibeler zijn. Dit materiaal weerstaat beter water, zodat je het kunt schoonmaken met een vochtige doek als het vies wordt. Ze zijn beschikbaar in kleuren: pastelroze, pastelgeel, pasteloranje, lila, pastelblauw, pastelgroen, wit, fuchsia, blauw en transparant (deze laatste is hetzelfde als de voorkant, zodat je de laatste pagina van je document kunt zien).

Kleur van de Voorkant

Onze voorkanten zijn allemaal van plastic, wat flexibiliteit en lichtheid aan de binding toevoegt. Ze zijn beschikbaar in kleuren: transparant, doorschijnend, doorschijnend geel, doorschijnend blauw, doorschijnend rood, doorschijnend groen, doorschijnend oranje, doorschijnend fuchsia en doorschijnend lila. De transparante cover onthult de volledige voorkant van het document en heeft een glanzende afwerking, terwijl de doorschijnende covers ook de voorkant laten zien, maar minder scherp en met een matte afwerking.

Help ons jouw bestelling te verbeteren!

We moeten een detail verduidelijken met betrekking tot je bestelling om er zeker van te zijn dat je de afdrukken precies ontvangt zoals je ze nodig hebt. Bevestig alsjeblieft de volgende informatie.

Voeg een lege pagina toe

Je afdruk is dubbelzijdig, maar we zien dat je alleen enkelzijdige documenten hebt. Het systeem voegt standaard een lege pagina toe aan het einde van documenten met een oneven aantal pagina's om de volgorde te handhaven en op een nieuw vel te beginnen. Maar op basis van het bestandstype denken we dat je misschien wilt dat dit anders is en dat het tweede document verschijnt aan de achterkant van het eerste document, oftewel gecombineerd. Hoe wil je dat we ze afdrukken?

Standaard Elk document begint op een nieuw vel
Samenvoegen Het tweede document wordt afgedrukt op de achterkant van het eerste
Help ons jouw Bestelling te Verbeteren!

We moeten een detail van jouw bestelling verduidelijken om ervoor te zorgen dat je de afdrukken ontvangt zoals je ze nodig hebt. Bevestig alsjeblieft de volgende informatie.

Herhaal het Document aan de Paginakant

Jouw document heeft slechts één pagina en je hebt gevraagd om meerdere pagina's per zijde af te drukken. Wil je dat we die pagina meerdere keren afdrukken om een volledig vel te ontvangen? Zo niet, standaard wordt jouw enkele pagina verkleind en blijft de rest van het vel leeg.

Standaard alleen bestaande pagina's afdrukken
Herhaal pagina herhaal de pagina om het vel te bedekken

Uw product is succesvol toegevoegd aan de winkelwagen.