close icon
Welkom bij Copykrea

We hebben ontdekt dat u van een andere locatie bladert naar degene die overeenkomt met deze website. We hebben geen website voor het land waar u ons van bezoekt, maar we hebben een wereldwijde website. Bevestig welke site u wilt bezoeken.


A5 Printen

A5-kopieën tegen de beste prijs

Van het maken van je eigen agenda tot het afdrukken van je aantekeningen in zakformaat, bij Copykrea drukken we jouw documenten in A5-formaat met de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs op de markt. Probeer het zelf!

Waarom kiezen voor Copykrea

Files icon

MILIEUVERANTWOORD

We gebruiken papier van Navigator, en niet alleen vanwege de FSC- en Ecolabel-certificaten, het bedrijf wil ook CO2-neutraal zijn en is een pionier op het gebied van koolstofbesparingsprojecten.

 Color icon

Snelle verzending

Je ontvangt je afdrukken zoals je ze hebt besteld, waar je maar wilt binnen 24h à 5 jours, afhankelijk van de productiemethode die je hebt gekozen (priority of standaard).

Paper icon

Veiligheid en vertrouwelijkheid

Alle dossiers worden uiterst vertrouwelijk behandeld en binnen 90 dagen na ontvangst vernietigd. Niemand, behalve het personeel van ons centrum, heeft er toegang toe.

Rings colour icon

Beste prijzen

Wij hebben de laagste prijzen op de markt: elke A4-formaat zwart-wit kopie op 80 grams papier kost 0,045 €; het kost 0,085 € als je het in kleur wilt met dezelfde eigenschappen.

Binding type icon

Topkwaliteit

Alle afdrukken worden gemaakt op eersteklas Navigator-papier met inkten van de hoogste kwaliteit voor een absoluut scherp en professioneel resultaat.

Online afdrukken in A5-formaat.

Wil je je eigen receptenboek maken? Een advertentie afdrukken voor privélessen? Je aantekeningen omzetten in een pocketboekje? Je eigen agenda ontwerpen? Er zijn veel redenen om je bestanden in A5-formaat af te drukken, en welke reden je ook hebt, bij Copykrea maken we jouw A5-kopieën met de meest professionele afwerking en tegen de laagste prijs op de markt.

Hoe doe je dat? Het kan niet eenvoudiger: je hoeft alleen maar je bestanden in PDF-formaat naar onze configurator te uploaden (als je ze in een ander formaat hebt, kun je een online converter gebruiken) en te kiezen uit de vele opties die we bieden, zoals het A5-formaat.

Daarnaast kun je kiezen of je het in kleur of zwart-wit wilt, dubbelzijdig of enkelzijdig, de oriëntatie (verticaal of horizontaal) en de afwerking (gegroepeerd, geniet of met spiraalbinding). Als je ervoor kiest om je kopieën met een spiraalbinding in te binden, hebben we een breed scala aan kleuren beschikbaar voor de spiralen, covers en omslagen, zodat je het eindresultaat volledig kunt personaliseren.

Als je op zoek was naar de beste A5-copyshop, dan heb je die nu gevonden. Bij Copykrea beschikken we over de beste inkjetapparatuur en gebruiken we altijd premium Navigator-papier met een FSC- en Ecolabel-certificering. Bovendien controleren onze professionals elk afzonderlijk bestelling voordat deze de productiefaciliteit verlaat om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Je ontvangt je A5-kopieën waar je maar wilt, zonder wachtrijen, zonder wachttijden, en in perfecte staat. Heb je meer redenen nodig?

HOE DE SERVICE WERKT

Files icon

BESTAND UPLOADEN

Upload je bestanden in PDF-formaat vanaf elk apparaat met internettoegang door te klikken op het vak 'Selecteer of sleep je bestand(en) hierheen'.

Paper icon

KIES UW CONFIGURATIE

Selecteer nu papierformaat, dikte, afdrukken in zwart-wit of kleur, dubbelzijdig of enkelzijdig afdrukken, aantal pagina's per zijde, documentoriëntatie en afwerking.

Rings colour icon

WIJ DRUKKEN JE BESTELLING AF

Onze medewerkers drukken je bestanden af zoals je hebt aangegeven en verpakken ze zorgvuldig, zodat ze in perfecte staat aankomen.

Binding type icon

Ontvang je bestelling waar je maar wilt

Je ontvangt je afdrukken comfortabel op het adres dat je hebt opgegeven binnen 24h à 5 jours, afhankelijk van de gekozen productiemethode.