close icon
Welkom bij Copykrea

We hebben ontdekt dat u van een andere locatie bladert naar degene die overeenkomt met deze website. We hebben geen website voor het land waar u ons van bezoekt, maar we hebben een wereldwijde website. Bevestig welke site u wilt bezoeken.


Online PDF printen

Configureer uw PDF-kopieën vanaf € 0,045

We drukken al uw bestanden in PDF-formaat af met professionele afwerkingen van hoge kwaliteit en de laagste prijzen op de markt. Of het nu gaat om aantekeningen, studiemateriaal of scripts, wij staan voor u klaar.

Waarom kiezen voor Copykrea

Files icon

MILIEUVERANTWOORD

We gebruiken papier van Navigator, en niet alleen vanwege de FSC- en Ecolabel-certificaten, het bedrijf wil ook CO2-neutraal zijn en is een pionier op het gebied van koolstofbesparingsprojecten.

 Color icon

Snelle verzending

Je ontvangt je afdrukken zoals je ze hebt besteld, waar je maar wilt binnen 24h à 5 jours, afhankelijk van de productiemethode die je hebt gekozen (priority of standaard).

Paper icon

Veiligheid en vertrouwelijkheid

Alle dossiers worden uiterst vertrouwelijk behandeld en binnen 90 dagen na ontvangst vernietigd. Niemand, behalve het personeel van ons centrum, heeft er toegang toe.

Rings colour icon

Beste prijzen

Wij hebben de laagste prijzen op de markt: elke A4-formaat zwart-wit kopie op 80 grams papier kost 0,045 €; het kost 0,085 € als je het in kleur wilt met dezelfde eigenschappen.

Binding type icon

Topkwaliteit

Alle afdrukken worden gemaakt op eersteklas Navigator-papier met inkten van de hoogste kwaliteit voor een absoluut scherp en professioneel resultaat.

Online PDF-documenten afdrukken.

Goedkoop, eenvoudig, snel, gemakkelijk en met spectaculaire resultaten. Zoals je leest, Copykrea helpt je uit de brand. Moet je last-minute een werk afdrukken en inbinden dat binnen 24 uur bij je thuis moet zijn? Ben je bezig met het voorbereiden van een opleiding en is het studiemateriaal zo omvangrijk dat je bang bent dat het afdrukken en inbinden je veel geld zal kosten? Wil je promotiemateriaal voor je bedrijf maken en heb je informatieve posters in kleur nodig tegen de laagste prijs op de markt? In onze online kopieerwinkel regelen we alles voor je tegen de laagste prijs en met de garantie van professionele hoge kwaliteit.

Het afdrukken van PDF-documenten online bij Copykrea is eenvoudig en zeer betaalbaar. Je kunt het doen vanaf elke gewenste locatie met een apparaat (mobiele telefoon, computer of tablet) met internettoegang. Je hebt geen speciale software nodig en hoeft niets te downloaden, omdat het hele proces online verloopt. Je hoeft alleen je PDF-bestanden naar onze website te uploaden en je printvoorkeuren te kiezen. Je hebt volledige controle over het hele proces en kunt elk detail aanpassen (papierformaat en -gewicht, printtype, kleur of zwart-wit, oriëntatie, aantal pagina's per vel en afwerking). We printen en binden je documenten zoals jij dat wilt en sturen je PDF-kopieën comfortabel en snel naar de gewenste locatie, zonder wachtrijen, wachttijden of reizen.

Waarom afdrukken in PDF-formaat?

Afdrukken in PDF-formaat heeft vele voordelen. Ten eerste is het een universeel formaat dat kan worden bekeken en afgedrukt ongeacht de gebruikte hardware, software of besturingssysteem. Bovendien zal het afgedrukte document er precies uitzien als op het scherm, zonder wijzigingen in afbeeldingen of marges (zoals bij sommige andere formaten). Deze eigenschap is vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat je afgedrukte documenten er precies uitzien zoals jij wilt, zonder verrassingen of problemen, en met behoud van ontwerp en inhoud.

Het PDF-formaat, dat ook in staat is om hoge kwaliteit bestanden te comprimeren tot kleine bestanden, is daarom het ideale formaat voor afdrukken. Bij Copykrea hoef je alleen maar je PDF-bestanden te selecteren of te slepen en neer te zetten in de configurator en vervolgens te kiezen hoe je ze wilt afdrukken. Als je je bestanden in een ander formaat hebt, zoals bijvoorbeeld Word, kun je een online converter gebruiken om je Word-documenten om te zetten naar PDF-documenten.

PDF online afdrukken in A3, A4 en A5

Wil je een poster in A3 formaat afdrukken voor je bedrijf? Wil je je aantekeningen in A4 formaat of een gepersonaliseerde agenda in A5 formaat? Perfect, bij Copykrea weten we dat er voor elk document een ideaal formaat is en hoewel het A4 formaat het meest gebruikt wordt, zijn er afdrukken die we iets groter (A3) of iets kleiner (A5) willen hebben. En juist daarom kun je in onze online kopieerwinkel je bestanden afdrukken in verschillende formaten en met de gewenste afwerking.

Nadat je de gewenste PDF-bestanden hebt geselecteerd, kun je het formaat kiezen (A4, A5 of A3), maar ook andere aspecten van het afdrukken, zoals het papiergewicht (80 of 100 gram), of je de afdrukken in kleur of zwart-wit wilt, dubbelzijdig of enkelzijdig, het aantal pagina's per vel, de oriëntatie en het type afwerking.

Bij Copykrea printen we je PDF-bestanden in A3, A4 of A5 formaat met de beste kwaliteit en de laagste prijzen op de markt. Vertel ons wat je wilt en in welk formaat je het wilt hebben, en wij brengen het naar de door jou aangegeven locatie.

HOE DE SERVICE WERKT

Files icon

BESTAND UPLOADEN

Upload je bestanden in PDF-formaat vanaf elk apparaat met internettoegang door te klikken op het vak 'Selecteer of sleep je bestand(en) hierheen'.

Paper icon

KIES UW CONFIGURATIE

Selecteer nu papierformaat, dikte, afdrukken in zwart-wit of kleur, dubbelzijdig of enkelzijdig afdrukken, aantal pagina's per zijde, documentoriëntatie en afwerking.

Rings colour icon

WIJ DRUKKEN JE BESTELLING AF

Onze medewerkers drukken je bestanden af zoals je hebt aangegeven en verpakken ze zorgvuldig, zodat ze in perfecte staat aankomen.

Binding type icon

Ontvang je bestelling waar je maar wilt

Je ontvangt je afdrukken comfortabel op het adres dat je hebt opgegeven binnen 24h à 5 jours, afhankelijk van de gekozen productiemethode.