close icon
Welkom bij Copykrea

We hebben ontdekt dat u van een andere locatie bladert naar degene die overeenkomt met deze website. We hebben geen website voor het land waar u ons van bezoekt, maar we hebben een wereldwijde website. Bevestig welke site u wilt bezoeken.


Print en bind

Inbinden in verschillende kleuren. Vanaf € 0,045

Druk je documenten af en bind ze in bij Copykrea met de beste afwerking en tegen de laagste prijs op de markt. Kies het type print en de kleuren van je inbinding en wij bezorgen ze bij jou thuis.

Waarom kiezen voor Copykrea

Files icon

MILIEUVERANTWOORD

We gebruiken papier van Navigator, en niet alleen vanwege de FSC- en Ecolabel-certificaten, het bedrijf wil ook CO2-neutraal zijn en is een pionier op het gebied van koolstofbesparingsprojecten.

 Color icon

Snelle verzending

Je ontvangt je afdrukken zoals je ze hebt besteld, waar je maar wilt binnen 24h à 5 jours, afhankelijk van de productiemethode die je hebt gekozen (priority of standaard).

Paper icon

Veiligheid en vertrouwelijkheid

Alle dossiers worden uiterst vertrouwelijk behandeld en binnen 90 dagen na ontvangst vernietigd. Niemand, behalve het personeel van ons centrum, heeft er toegang toe.

Rings colour icon

Beste prijzen

Wij hebben de laagste prijzen op de markt: elke A4-formaat zwart-wit kopie op 80 grams papier kost 0,045 €; het kost 0,085 € als je het in kleur wilt met dezelfde eigenschappen.

Binding type icon

Topkwaliteit

Alle afdrukken worden gemaakt op eersteklas Navigator-papier met inkten van de hoogste kwaliteit voor een absoluut scherp en professioneel resultaat.

Online afdrukken en inbinden

Druk je lesmateriaal, aantekeningen en allerlei soorten documenten af en bind ze in bij Copykrea, de copyservice met de laagste prijs en de hoogste kwaliteit op de markt. Jij kiest hoe je ze wilt hebben en wij bezorgen je ingebonden kopieën snel en gemakkelijk waar je maar wilt. Klinkt goed, toch? Er is meer.

Het afdrukken en inbinden van je digitale aantekeningen en notities is de beste beslissing die je kunt nemen. Waarom? Omdat experts bevestigen dat studeren op papier comfortabeler is voor de ogen, productiever en efficiënter. Inbinding is essentieel om documenten in goede staat te bewaren, raadpleging gemakkelijker te maken en geen enkele pagina te verliezen.

Als je je zorgen maakt over de prijs, garanderen we bij Copykrea de laagste prijzen op de markt, geschikt voor elk budget. En als het gaat om het milieu, zet Copykrea zich in voor duurzaamheid in haar processen en gebruiken we altijd Navigator-papier van premium kwaliteit met FSC- en Ecolabel-certificering. Bovendien heeft Navigator zich gecommitteerd aan CO2-neutraliteit en is het een pionier op het gebied van koolstofconserveringsprojecten.

Je hoeft alleen maar je bestanden in PDF-formaat te uploaden naar onze configurator (als je ze in een ander formaat hebt, kun je online een conversietool gebruiken) en kiezen hoe je ze wilt hebben: papierformaat en gewicht, in kleur of zwart-wit, dubbelzijdig of enkelzijdig, aantal pagina's per vel, oriëntatie en afwerking. En er is meer! We hebben spiralen, covers en frontcovers in een breed scala aan kleuren, zodat je je favoriete combinatie kunt kiezen. Laten we beginnen!

HOE DE SERVICE WERKT

Files icon

BESTAND UPLOADEN

Upload je bestanden in PDF-formaat vanaf elk apparaat met internettoegang door te klikken op het vak 'Selecteer of sleep je bestand(en) hierheen'.

Paper icon

KIES UW CONFIGURATIE

Selecteer nu papierformaat, dikte, afdrukken in zwart-wit of kleur, dubbelzijdig of enkelzijdig afdrukken, aantal pagina's per zijde, documentoriëntatie en afwerking.

Rings colour icon

WIJ DRUKKEN JE BESTELLING AF

Onze medewerkers drukken je bestanden af zoals je hebt aangegeven en verpakken ze zorgvuldig, zodat ze in perfecte staat aankomen.

Binding type icon

Ontvang je bestelling waar je maar wilt

Je ontvangt je afdrukken comfortabel op het adres dat je hebt opgegeven binnen 24h à 5 jours, afhankelijk van de gekozen productiemethode.