close icon
Welkom bij Copykrea

We hebben ontdekt dat u van een andere locatie bladert naar degene die overeenkomt met deze website. We hebben geen website voor het land waar u ons van bezoekt, maar we hebben een wereldwijde website. Bevestig welke site u wilt bezoeken.


Zwart-wit printen

Printen in zwart-wit voor de beste prijs

Zwart-wit documenten zijn voordeliger en perfect om te markeren en naar wens aan te passen. Bespaar op je zwart-wit afdrukken bij Copykrea, de goedkoopste online kopieerservice op de markt.

Waarom kiezen voor Copykrea

Files icon

MILIEUVERANTWOORD

We gebruiken papier van Navigator, en niet alleen vanwege de FSC- en Ecolabel-certificaten, het bedrijf wil ook CO2-neutraal zijn en is een pionier op het gebied van koolstofbesparingsprojecten.

 Color icon

Snelle verzending

Je ontvangt je afdrukken zoals je ze hebt besteld, waar je maar wilt binnen 24h à 5 jours, afhankelijk van de productiemethode die je hebt gekozen (priority of standaard).

Paper icon

Veiligheid en vertrouwelijkheid

Alle dossiers worden uiterst vertrouwelijk behandeld en binnen 90 dagen na ontvangst vernietigd. Niemand, behalve het personeel van ons centrum, heeft er toegang toe.

Rings colour icon

Beste prijzen

Wij hebben de laagste prijzen op de markt: elke A4-formaat zwart-wit kopie op 80 grams papier kost 0,045 €; het kost 0,085 € als je het in kleur wilt met dezelfde eigenschappen.

Binding type icon

Topkwaliteit

Alle afdrukken worden gemaakt op eersteklas Navigator-papier met inkten van de hoogste kwaliteit voor een absoluut scherp en professioneel resultaat.

Online in zwart-wit afdrukken.

Lesmateriaal voor selectieprocedures, universitaire aantekeningen, interne werkdocumenten... afdrukken in zwart-wit is een fantastische optie, vooral voor tekstdocumenten. Zwart-wit kopieën hebben veel voordelen, ze zijn zeer betaalbaar en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zwart-wit afdrukken verbruiken ook minder inkt en zijn daardoor duurzamer.

Studenten kiezen voornamelijk voor zwart-wit kopieën, niet alleen vanwege de prijs (bij Copykrea kost elke monochrome afdruk slechts 0,045 €), maar ook omdat zwart-wit documenten perfect zijn om te markeren en naar eigen wens aan te passen tijdens het studeren. We studeren niet allemaal op dezelfde manier, en wat voor de één essentieel kan zijn om met felgroen te markeren, is misschien voor een ander gewoon een punt dat ze liever in het oranje markeren.

Bij Copykrea, de goedkoopste zwart-wit kopieerservice op de markt, printen en binden we je documenten met professionele kwaliteit en de beste afwerking. Je hoeft alleen je PDF-bestanden te uploaden naar onze configurator en te kiezen voor zwart-wit afdrukken, het papierformaat en de dikte, dubbelzijdig of enkelzijdig afdrukken, het aantal pagina's per vel en de oriëntatie. Wij drukken het voor je af in de kortst mogelijke tijd, zodat je het comfortabel op de door jou gewenste locatie kunt ontvangen. Bespaar en profiteer van je zwart-wit afdrukken bij Copykrea.

HOE DE SERVICE WERKT

Files icon

BESTAND UPLOADEN

Upload je bestanden in PDF-formaat vanaf elk apparaat met internettoegang door te klikken op het vak 'Selecteer of sleep je bestand(en) hierheen'.

Paper icon

KIES UW CONFIGURATIE

Selecteer nu papierformaat, dikte, afdrukken in zwart-wit of kleur, dubbelzijdig of enkelzijdig afdrukken, aantal pagina's per zijde, documentoriëntatie en afwerking.

Rings colour icon

WIJ DRUKKEN JE BESTELLING AF

Onze medewerkers drukken je bestanden af zoals je hebt aangegeven en verpakken ze zorgvuldig, zodat ze in perfecte staat aankomen.

Binding type icon

Ontvang je bestelling waar je maar wilt

Je ontvangt je afdrukken comfortabel op het adres dat je hebt opgegeven binnen 24h à 5 jours, afhankelijk van de gekozen productiemethode.