close icon
Welkom bij Copykrea

We hebben ontdekt dat u van een andere locatie bladert naar degene die overeenkomt met deze website. We hebben geen website voor het land waar u ons van bezoekt, maar we hebben een wereldwijde website. Bevestig welke site u wilt bezoeken.


Kleur printen

De beste prijs voor kleurenkopieën

Kleurdocumenten zijn opvallender, aantrekkelijker en trekken beter de aandacht. En de prijs? Dat is nu geen probleem meer! Print je kleurenkopieën bij Copykrea tegen de laagste prijs op de markt.

Waarom kiezen voor Copykrea

Files icon

MILIEUVERANTWOORD

We gebruiken papier van Navigator, en niet alleen vanwege de FSC- en Ecolabel-certificaten, het bedrijf wil ook CO2-neutraal zijn en is een pionier op het gebied van koolstofbesparingsprojecten.

 Color icon

Snelle verzending

Je ontvangt je afdrukken zoals je ze hebt besteld, waar je maar wilt binnen 24h à 5 jours, afhankelijk van de productiemethode die je hebt gekozen (priority of standaard).

Paper icon

Veiligheid en vertrouwelijkheid

Alle dossiers worden uiterst vertrouwelijk behandeld en binnen 90 dagen na ontvangst vernietigd. Niemand, behalve het personeel van ons centrum, heeft er toegang toe.

Rings colour icon

Beste prijzen

Wij hebben de laagste prijzen op de markt: elke A4-formaat zwart-wit kopie op 80 grams papier kost 0,045 €; het kost 0,085 € als je het in kleur wilt met dezelfde eigenschappen.

Binding type icon

Topkwaliteit

Alle afdrukken worden gemaakt op eersteklas Navigator-papier met inkten van de hoogste kwaliteit voor een absoluut scherp en professioneel resultaat.

Afdrukken in kleur

Het maakt niet uit of het gaat om studiemateriaal voor een selectieprocedure of een reclamefolder, kleurendocumenten zijn opvallender, trekken meer aandacht en zijn visueel veel aantrekkelijker. Tot nu toe was de enige reden om ze in zwart-wit te printen de prijs, maar nu... want bij Copykrea kun je online in kleur printen voor slechts 0,085 € per exemplaar! Liegen we? We zijn niet zo wreed.

Notities, cv's, kinderwerkbladen, agenda's... bij Copykrea kun je elk document in kleur printen met maximale scherpte en contrast. Levendige kleurtinten, professionele afwerking en de laagste prijs op de markt, onweerlegbare redenen om voor eens en altijd afscheid te nemen van saaie zwart-witafdrukken.

Waarom zou je je kopieën in kleur maken? We hebben de psychologie van kleur niet uitgevonden, wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat kleuren sensaties opwekken en het memoriseren van inhoud kunnen vergemakkelijken. Het gebruik van verschillende kleuren helpt ons brein ook bij het onderscheiden van verschillende delen van een document, en als we het hebben over professionele documenten, is kleurenprint absoluut essentieel.

Copykrea is de kleurencopieerservice die je de laagste prijs op de markt garandeert. Upload je PDF-bestanden naar onze configurator en kies, naast zwart-wit en kleur, het papierformaat en gewicht (A3, A4, A5, 80 gram of 100 gram), dubbelzijdig of enkelzijdig, het aantal pagina's per vel, de oriëntatie van het document en de afwerking (geniet of spiraalbinding), en je ontvangt je kleurencopieën comfortabel bij jou thuis in een handomdraai.

 

 

 

HOE DE SERVICE WERKT

Files icon

BESTAND UPLOADEN

Upload je bestanden in PDF-formaat vanaf elk apparaat met internettoegang door te klikken op het vak 'Selecteer of sleep je bestand(en) hierheen'.

Paper icon

KIES UW CONFIGURATIE

Selecteer nu papierformaat, dikte, afdrukken in zwart-wit of kleur, dubbelzijdig of enkelzijdig afdrukken, aantal pagina's per zijde, documentoriëntatie en afwerking.

Rings colour icon

WIJ DRUKKEN JE BESTELLING AF

Onze medewerkers drukken je bestanden af zoals je hebt aangegeven en verpakken ze zorgvuldig, zodat ze in perfecte staat aankomen.

Binding type icon

Ontvang je bestelling waar je maar wilt

Je ontvangt je afdrukken comfortabel op het adres dat je hebt opgegeven binnen 24h à 5 jours, afhankelijk van de gekozen productiemethode.